Klinika SAGAX


A SAGAX-ot 2001-ben alapították azzal a céllal, hogy Dunaszerdahelyen működjön egy modern és barátságos hangulatot árasztó klinika, amely magas szakmai és emberi színvonalon nyújt orvosi és ápolói ellátást. Minden osztályunkon a professzionális és személyes megközelítésre helyezzük a hangsúlyt.

A klinika jelenleg a nőgyógyászat, a traumatológia, az ortopédia és a plasztikai-esztétikai sebészet területén nyújt egészségügyi ellátást.  


Forduljon hozzánk bizalommal

Klinikánkon a betegség megelőzése és kezelése mellett egynapos sebészeti beavatkozásokat is végzünk. A beavatkozásokat a nőgyógyászat, a traumatológia, az általános sebészet, a plasztikai-esztétikai sebészet és az ortopédia területén végezzük.

Egynapos sebészet – gondtalanul

Megtakarítja az egészség helyreállítására fordított időt és költségeket. Azokra a sebészeti beavatkozásokra összpontosít, amelyek nem igényelnek hosszú távú kórházi ellátást. A pácienst a műtét napján vesszük fel, valamint még aznap haza is engedjük.

  • alternatívát kínálunk a műtéti időpontra való hosszú várakozással szemben
  • klinikánkon a legmodernebben felszerelt rendelőben kerítünk sort a vizsgálatra
  • a legkorszerűbb műtőteremben végezzük el a beavatkozást
  • pácienseinkről sebészeti, belgyógyászati és sürgősségi osztályon (JIS és ARO) szerzett gyakorlattal rendelkező egészségügyi nővérek gondoskodnak

Az egynapos sebészeti beavatkozás menete

  1. Diagnózis és időpont-egyeztetés a műtét előtt az orvos megvizsgálja a pácienst, felállítja a diagnózist, és a beteggel közösen kiválasztja az operáció legközelebbi lehetséges időpontját
  2. Vérvétel és műtét előtti kivizsgálás klinikánkon mindez kényelmesen elvégezhető
  3. Aneszteziológiai vizsgálat a beavatkozás napján elvégezzük, ha a műtét altatásban történik
  4. Sebészeti beavatkozás a műtétet kiváló szakorvos végzi magasan képzett egészségügyi nővérek és kisegítő személyzet közreműködésével
  5. Távozás a klinikáról a kórházi tartózkodás nem haladja meg a 24 órát, a páciensnek csak kivételes esetben kell bent maradnia másnap reggelig  

Az egynapos sebészeti beavatkozás anyagi hátterét az érintett téríti.Pácienseinknek lehetőséget kínálunk, hogy részt vegyenek a saját egészségük helyreállításában, és eldöntsék, hogy fél évet, esetleg annál is többet várjanak egy rutinműtétre, vagy úgy határoznak, hogy rövid időn belül egy fedél alatt megoldják az egészségügyi problémáikat.

Nyugodtan, szakszerűen, stresszmentesen


A SAGAX klinikán kellemes és modern környezetet teremtettünk, melynek köszönhetően pácienseink elkerülhetik a stresszhelyzeteket. Az egy fedél alatt nyújtott teljes körű egészségügyi ellátás rendszerének köszönhetően sikerült minimálisra csökkenteni a különböző egészségügyi intézmények között történő ingázás idejét.

Szeretne időpontot foglalni egy vizsgálatra?

Forduljon hozzánk bizalommal